Recepties en ontvangsten

Het Theehuisje van de Botanische tuin vormt een uitstekende basis voor het houden van recepties en ontvangsten. Uiteraard kan bij goed weer ook gebruik worden gemaakt van een gedeelte van de tuin om uw gasten te ontvangen.

Voor speciale gelegenheden kan een exclusief arrangement worden samengesteld waarbij volledig en exclusief gebruik van de tuin en haar faciliteiten tot de mogelijkheden behoort. 

Verhuurtijden
Recepties en ontvangsten zijn in beginsel dagelijks mogelijk van 13.00 tot 17.00 uur. Afwijkende  tijden zijn in overleg te bepalen.

Tarieven
De Botanische tuin Kerkrade heeft verschillende arrangementen samengesteld, bijvoorbeeld een bijeenkomst met een drankarrangement en/of met hapjes. Uiteraard kan maatwerk worden geleverd. Kosten voor de basis arrangementen zijn te vinden op onze tarieven pagina.

Reserveren
Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar info@botatuin.nl of neem even telefonisch contact op tel. 045-541 56 15
Voor tarieven of arrangementen klik hier

Of neem contact op via ons contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

AGENDA 2024
close slider

Winterseizoen 1 november 2023 t/m 1 april 2024
Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 16.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

In de maanden januari en februari is de tuin op maandag gesloten.

AGENDA 2024
We hebben voor het hele jaar een mooie agenda voor u samengesteld met allerlei leuke evenementen in de tuin! Bent u erbij? Zie https://botatuin.org/agenda/