BESTUURDERS GEZOCHT

De exploitatie van de tuin is in handen van de Stichting Botanische Tuin Kerkrade. De organisatie wordt gerund door voornamelijk vrijwilligers en twee personeelsleden in vast dienstverband. Hoewel de Botanische Tuin Kerkrade meerdere financieringsstromen kent, is de exploitatie niet dekkend. De hoofddoelstelling van het bestuur van de stichting is om zorg te dragen voor de instandhouding en ook het voeren van het dagelijks beheer over de tuin.

In de fase waarin de tuin zich nu bevindt, is de Stichting Botanische Tuin Kerkrade op zoek naar bestuurders die zowel inhoudelijk als ook praktisch in staat zijn om sturing en inhoud te geven aan het beleid. Naast het vervullen van bestuurlijke taken, zijn daarom leidinggevende kwaliteiten en deelname aan uitvoering gevraagd. De gezochte bestuurders zijn cultureel ondernemende mensen, die met respect voor de doelstelling van de tuin in staat zijn om het verdienmodel te versterken en te vergroten. Ze hebben affiniteit met een financiële administratie, mogelijk kennis van culturele marketing en zijn in staat om op beleidsmatig niveau met contractpartners te onderhandelen.

Lees hier de volledige vacature, iets voor u?

Meer informatie over deze functie kunt u inwinnen bij:
mw. mr. Jeanne Sturtz, secretaris van het bestuur.
U kunt een afspraak maken via Hein Flecken, tel. 045 5415615.

Reacties van geïnteresseerden zien we graag uiterlijk tot 16 januari 2023 tegemoet:
Botanische Tuin Kerkrade
t.a.v. mr. J. Sturtz
St. Hubertuslaan 74
6467 CK Kerkrade


VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De Botanische Tuin Kerkrade is één van de 24 officiële botanische tuinen van Nederland. Om deze tuin zo fantastisch te houden als hij is zijn we op zoek naar groene vingers, vriendelijke gezichten, helpende handjes, leuke babbels, alerte ogen en bovenal hartjes die van de tuin gaan houden! Bekijk hier de vrijwilligers plekken die we hebben. Wie weet is het wat voor u!
AGENDA 2024
close slider

Winterseizoen 1 november 2023 t/m 1 april 2024
Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 16.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

In de maanden januari en februari is de tuin op maandag gesloten.

AGENDA 2024
We hebben voor het hele jaar een mooie agenda voor u samengesteld met allerlei leuke evenementen in de tuin! Bent u erbij? Zie https://botatuin.org/agenda/