Zaalverhuur

De Botanische tuin beschikt over 2 zalen en een mooie wintertuin/serre. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor het organiseren van Workshops, Yogalessen, Groepslessen, Clinic’s en aanverwante zaken.

Uiteraard kan dit in combinatie met een bezoek aan de schitterende botanische tuin. De Botanische tuin biedt een rustige, groene locatie als aanvulling voor uw bijeenkomst.

De grote zaal is geschikt voor groepen tot 30 personen en volledig geklimatiseerd. De kleine zaal is geschikt voor ca. 15 personen (zonder meubilair).

Verhuurtijden
De zalen zijn van maandag tot en met vrijdag te huren in de dagdelen 09.00 – 13.00 en van 13.00 – 17.00 uur. Afwijkende tijden en dagen zijn in overleg te bepalen.

Tarieven
De Botanische tuin Kerkrade heeft verschillende arrangementen samengesteld, bijvoorbeeld een bijeenkomst met een lunch of met een borrel na afloop. Uiteraard kan maatwerk worden geleverd. Kosten voor de basis arrangementen zijn te vinden op onze tarieven pagina.

Reserveren
Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar info@botatuin.nl of neem even telefonisch contact op tel. 045-541 56 15

Bij beschikbaarheid van de zaal/zalen kunt u kosteloos een optie nemen die 2 weken blijft staan. (verlenging is mogelijk) Voor tarieven of arrangementen klik hier  
Of neem contact op via ons contactformulier.

 

AGENDA 2024
close slider

Winterseizoen 1 november 2023 t/m 1 april 2024
Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 16.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

In de maanden januari en februari is de tuin op maandag gesloten.

AGENDA 2024
We hebben voor het hele jaar een mooie agenda voor u samengesteld met allerlei leuke evenementen in de tuin! Bent u erbij? Zie https://botatuin.org/agenda/